BESLISSINGEN VALLEN – OF NIET

we doen niet aan jubilarissen zetten geen punten
maar taart daarentegen slaan we niet af.

Kom ook werken in
Pakhuis Dekker!

Voor een werkplek in de kantoortuin voor ZZP-ers kun je contact opnemen met Pakhuis Dekker

pakhuis-dekker-heiloo-website-2018-015

Net even anders, gerenoveerd industrieel erfgoed, waardering voor historie, hergebruikte materialen, comfortabele voorzieningen, hedendaagse kunst, monumentale houtwal, onderhouden groentetuin en erf. Gebruikers wonen, werken en verblijven met respect voor elkaar en voor dit monumentale pand. Dit alles geeft Pakhuis Dekker een bijzondere en grootstedelijke uitstraling op een prachtige plek midden in het dorp.

Zelfstandige kantoorruimte

Op de begane grond is een zelfstandig ruimte voor een kleinschalig bedrijf met kantoorfunctie. Voor meer informatie neem contact op met Makelaar Van Der Borden.
De begane grond wordt momenteel verhuurd.

Kantoortuin voor ZZP-ers

Op de eerste verdieping is er een kantoortuin voor zzp’ers uit de omgeving. Twee open ruimtes staan met elkaar in verbinding. De werkplekken zijn gemeubileerd met de Boringcollectie van Lensveldt welke de sfeer van het pakhuis versterkt. Naast de werkplekken zijn er ook enkele zitjes en een kleine vergaderruimte voor verdieping en gesprekken, is er een eigen toiletgroep en een volledig ingerichte keuken.
Momenteel zijn alle plekken verhuurd. Wees vrij om toch een e-mail te sturen voor een plekje op de wachtlijst.

Huurprijs
De huurprijs per maand is € 295,– excl. BTW.
Incl. servicekosten, waaronder o.a. een voorschot gas&elektra €45,– per maand (prijspeil oktober 2023).

Er wordt een éénjarig huurcontract aangeboden. Het contract wordt vervolgens voortgezet voor aansluitende periode van telkens één jaar. Tussentijdse beëindiging binnen de huurperiode vindt plaats door opzegging tegen het einde van het lopende huurjaar met inachtneming van minimaal twee maanden. Voorafgaande van een definitief huurcontract wordt een proefperiode van twee weken, kosteloos, aangeboden.  

Ondernemers