Tuindiner Arrangement

Speciale arrangement voor TuinDiner gasten bij Pakhuis Dekker

Waar: Pakhuis Dekker  |  Wanneer: Periode 25 mei t/m 11 augustus 2019  |  Wat: Speciaal Arrangement B&B

Ook zo genoten van een gastronomische beleving in een prachtige orangerie te midden van een paradijselijke tuin in Heiloo door het team van Remco en Ylenia Borsato?

Overweegt U om langer van deze avond na te genieten? Wij verwelkomen u graag in één van de twee de B&B-kamers van het voormalig zaadpakhuis en monument Pakhuis Dekker in Heiloo om te komen logeren. Speciaal voor gasten van het Tuindiner is het volgende arrangement voor U samengesteld;

Een verblijf van 2 nachten in Dhr. Dekker-kamer, aan de achterzijde van het pand, kost €275,= Dit arrangement is voor 2 personen incl. het ontbijt op beide dagen, dat bestaat uit verschillende biologisch, lokale en verse producten.

Een verblijf van 2 nachten in de Mevr. Dekker-kamer, aan de voorzijde van het pand, kost €300,=. Dit arrangement is voor 2 personen incl. het ontbijt op beide dagen, dat bestaat uit verschillende biologische, lokale en verse producten.

Bij mooi weer wordt het ontbijt in de tuin geserveerd en is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de strandcabine in Egmond. Pakhuis Dekker ziet uit naar uw komst!

Klik hier en vraag dit speciale TuinDiner arrangement aan!