Teaser Bioart Week V1

BioArt Week in Pakhuis Dekker!

Waar: Pakhuis Dekker  |  Wanneer: 31 Maart t/m 8 April  |  Wat: Kunstsalon & Trendpresentaties

BioArt Week van Studio Dáárheen met Tentoonstelling, Kunstsalon, Artist talk en Trendpresentaties. Designer Nicole Spit geeft in deze tentoonstelling met verschillende kunstobjecten haar visie op de toekomst van de biotechnologie en vormgeving. Kom meer te weten over de invloed van de BioTech op design en productontwikkeling tijdens de trendpresentaties!

Kom ook naar de BioArt Week bij Pakhuis Dekker!

De bijzondere BioArt objecten, zoals een model van een levende camera, een Virtual Reality-Implantaat, een algen etende raamslak, een genetisch gemodificeerd dier met bladgroen-tatoeage en een tanden producerende mossel, zijn te zien tijdens de BioArt Week in Pakhuis Dekker. Tijdens de Artist Talks leidt Nicole u, in een kleine groep, langs de vervreemdende objecten. Het historische pand van het bijna 100 jaar oude zaadpakhuis biedt nu het decor voor deze uitdagende BioArt tentoonstelling waarin Nicole ons meeneemt naar een fantastische en inspirerende toekomst.
Speciaal voor bedrijven is er een inhoudelijke trendpresentatie , waarbij de invloed van biotechnologie op design, fashion, food en healthcare wordt uitgelegd. Welke invloed zal dat kunnen hebben op uw branche? Komt u ook naar de trendpresentatie op woensdag 4 April in de ochtend of heeft u liever vrijdag 6 April ’s avonds? Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Laat je verwonderen!
Programma, Info & Tickets: http://studiodaarheen.nl/bioart-week-in-pakhuis-dekker/