DE KONING EN DE KONINGIN ZIJN HEDEN NIET BEREIKBAAR

B&B

De B&B-kamers in Pakhuis Dekker zijn weer geopend!

Enkele aanpassingen i.v.m. de RIVM-maatregelen zijn:

  • Check-gesprek vindt 1 dag van te voren plaats
  • Alle RIVM-hygiëne maatregelen zijn van toepassing in het pand
  • Tussen twee boekingen zit 72 uur
  • Per kamer wordt € 25,= schoonmaakkosten berekent
  • Minimaal verblijf is 4 nachten
  • Arrangement bij 6 nachten is 5 betalen
  • Optie: het gebruik van de keuken op de BG, kosten daarvan zijn 20,= per dag+ eindschoonmaakkosten €25,=
  • Breakfast op verzoek en in overleg, volgens de RIVM-regels
  • Het pand is alleen geschikt voor volwassenen
  • Inclusief het gebruik van de strandcabine in Egmond aan Zee en hammam-handoeken, tijdens het verblijf in Pakhuis Dekker.

Op de zolderetage van het pakhuis is de Bed & Breakfast gesitueerd. De ruimte en sfeer van dit monumentale pand in combinatie met een persoonlijke touch zorgt voor een gegarandeerd inspirerend verblijf.

De etage is opgedeeld in twee moderne verblijven met ieder een eigen opgang. Er is een gezamenlijke pantry voor koffie & thee en een mini-bar. Beide kamers zijn uitgerust met een kingsize bed, een luxe badkamer en een living vol kunst en cultuur. Jacky inspireert je graag met tips voor absolute must-see’s en to-do’s in de buurt.

De twee zolderverblijven bestaan uit de kamers ‘Mevrouw Dekker’ (75m2) en ‘Meneer Dekker’ (38m2). De prijs van kamer ‘Mevrouw Dekker’ is € 135,- per nacht en de prijs van kamer ‘Meneer Dekker’ is € 125,- per nacht.

Het minimale verblijf is 2 nachten.

Lees voor de volledigheid hier onze verhuurinformatie.

Mocht je vragen hebben of je wilt direct een kamer reserveren, mail dan even!

DICHTBIJ

Heiloo ligt ten zuiden van de historische winkelstad Alkmaar en telt ruim 22.000 inwoners. Samen met de kustdorpen Egmond en Bergen, vormt Heiloo een aantrekkelijke groene omgeving. Forensendorp Heiloo - in ruim 20 minuten sta je in Haarlem of Amsterdam - wordt omringd door een weids landschap met strand, duinen, bos, polders en uitgestrekte bollenvelden. Landgoed Nijenburg met het Heilooërbos is een prachtige omgeving om te wandelen. Het winkelgebied Stationscentrum, winkelcentrum ’t Loo, het NS station en de parktuinen van de Sint-Willibrordusstichting liggen op een steenworp afstand. Daarnaast heeft Heiloo onder andere een theater, de cultuurkoepel een golfbaan en verschillende restaurants. De omliggende gemeenten bieden je ook diverse galeries en musea, en daarover informeren we je graag!